Michael Albaho

Naast dat hij als mode stylist, DJ en party planner door het leven gaat heeft Michael ook de passie om dansles te geven. Doordat Michael onder de leiding van verschillende dansleraren les heeft gehad heeft hij zijn eigen stijl kunnen creëren. De unique selling point wat Michael een goede danser maakt is het feilloos leiden van zijn danspartner. Voor hem draait het allemaal om de flow en harmony tijdens elke dans. Dat is wat ervoor zorgt dat hij 100% in contact is met zijn danspartner.

Jarenlang is hij op de dansvloer te vinden. Michael staat ook bekend om zijn show elementen en zijn spins die hij heeft kunnen ontwikkelen na zijn training bij een show team en de daarbij horende optredens.

Salsa, Bachata, Kizomba, Dancehall en meer is wat Michael de drijf geeft om het gevoel van binnenin te vertalen naar een dans dat meer dan duizend woorden spreekt. De melodieën stromen door de bewegingen van elke voetstap en hand beweging dat hij vertolkt.

Als dansleraar heeft hij het geduld en de duidelijke manier van uitleggen die hij met een vleugje humor aan de man brengt. De ervaringen tellen workshops, choreografieën voor bruiloft openingsdansen en natuurlijk de lessen die hij verzorgt bij Salsa In Breda. De sfeer wordt gecreëerd door de energie en dans kennis die hij aan de cursisten geeft om goede dansers van hun te maken.

Met dansende groeten,

Michael

Salsa in Breda Nieuwsbrief

vul a.u.b. uw e-mailadres in vul a.u.b. uw achternaam in vul a.u.b. uw voornaam in